Home Activiteiten Gezamelijke activiteiten Zeer geslaagde Amerikaanse Party als seizoensafsluiting
Zeer geslaagde Amerikaanse Party als seizoensafsluiting PDF Print E-mail
Written by Katja
Sunday, 26 June 2011 13:52

Net als ieder jaar wordt twee weken voor het zomerkamp het scoutingseizoen afgesloten, samen met alle leden en hun ouders. Dit jaar sloten we het seizoen alleen op een iets andere manier af dan voorgaande jaren. Alle ouders, stafleden en bestuursleden is gevraagd om zelf iets lekker te eten mee te nemen, wat resulteerde in een diversiteit aan soepen, salades, vlees, bijgerechten en toetjes.

Dat alle ouders goed hun best hebben gedaan bleek uit de grote hoeveelheid verschillende, veelal zelfgemaakte hapjes. Zo was er zelfgemaakte tomaten-, groenten- en kippensoep als voorgerecht. Om de jaarlijkse barbecue in ere te houden, waren er ouders die hamburgers of kippenvleugels meegenomen hadden. Ook waren er loempia’s, sate’s, verschillende soorten salades (Griekse, pasta, eier- of hamkaassalade), stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter, vruchtenbowl, hartige taarten en flappen en nog veel meer.

Hoewel iedereen zich onder het genot van een drankje, gezellig kletsend met andere ouders of stafleden, goed vol at, was er na het zien van de overheerlijke en prachtig uitziende toetjes toch nog een plekje over. Niet alleen de jeugdleden genoten van het verse ijs en de speciale ‘Luchtscouts-taart’, ook de ouders lieten het zich goed smaken. Nadat iedereen nog even genoten had van het kampvuur, werd het dan toch tijd om naar huis te gaan.