Home Activiteiten Gezamelijke kampen
Gezamelijke kampen
Kerstkamp PDF Print E-mail
Written by Gerda   
Monday, 19 December 2011 11:13
Dit jaar zijn we eens niet ondergesneeuwd, maar dat kon de kerstsfeer niet drukken! De explorers waren op de eerste avond al verdwenen voor een spectaculaire dropping, waarin ze autotijd, kaarten en hints konden verdienen om zo snel mogelijk het gebouw weer terug te vinden. Ondertussen waren de esta’s kerstversiering aan het knutselen om het gebouw te versieren en hadden de scouts surprise. De volgende ochtend vertrokken te scouts op een tochtje, die langs een heus cowboydorp leidde, maar helaas kwamen ze geen bos tegen. Toen ze terugkwamen vertrokken net de esta’s op een tochtje die via warme paadjes naar de zee leidde. Maar eerst hadden de esta’s nog heerlijke toetjes gemaakt die tijdens een spannende films werden opgesmikkeld.
Read more...
 
Kerstkamp 2013 PDF Print E-mail
Written by Gerda   
Monday, 23 December 2013 21:35

Afgelopen weekend is luchtscouts Seppe de kerstvakantie begonnen met het jaarlijkse kerstkamp. Dit jaar zijn we naar Essen geweest. Hier hebben de scouts, esta’s en explorers allerlei supergave avonturen beleefd.

 Klik hier voor de foto's 

 en hier voor de foto's van de esta's

Read more...
 
Wéér een Wit Winters Kerstkamp! PDF Print E-mail
Written by Katja   
Monday, 20 December 2010 14:59

Vrijdagavond 17 december, rond een uur of acht komen de eerste leden aan bij de Rommeshoeve in Essen. Het Kerstkamp beloofde ook dit jaar weer een prachtig kamp met veel sneeuwballen, sleeën en sneeuwpoppen te worden. Na de officiële opening met de hele groep, begon iedere speltak aan zijn eigen programma.

Read more...
 
Zomerkamplied 2010 PDF Print E-mail
Written by Katja   
Tuesday, 03 August 2010 10:49

Traditiegetrouw sluiten we het zomerkamp af met een op maat gemaakt lied, namelijk 'Op zomerkamp, een dag op zeven' (melodie: Berend Botje). Hieronder het zomerkamplied van 2010: 

Refrein:
Op zomerkamp, een dag of zeven
Daar valt heel wat te beleven
Kampvuur hier, tochtje daar
En corvee is bijna klaar!

Read more...
 
Kerstkamp in Essen erg geslaagd! PDF Print E-mail
Written by Katja   
Monday, 21 December 2009 21:08

Traditiegetrouw gaan de Luchtscouts het laatste weekend voor Kerstmis op kerstkamp. Dit jaar vond het kerstkamp plaats in Essen, Belgie. Het kamp duurde van vrijdag 18 tot en met zondag 20 december. De sneeuw zorgde voor een prachtig uitzicht en een leuk tijdverdrijf in de verloren minuutjes. Gelukkig was er een kachel in de Rommeshoeve, want de temperatuur daalde gedurende het weekend tot -14 graden.

Read more...
 
«StartPrev12NextEnd»

Page 1 of 2