Kerstkamp PDF Print E-mail
Written by Gerda
Monday, 19 December 2011 11:13
Dit jaar zijn we eens niet ondergesneeuwd, maar dat kon de kerstsfeer niet drukken! De explorers waren op de eerste avond al verdwenen voor een spectaculaire dropping, waarin ze autotijd, kaarten en hints konden verdienen om zo snel mogelijk het gebouw weer terug te vinden. Ondertussen waren de esta’s kerstversiering aan het knutselen om het gebouw te versieren en hadden de scouts surprise. De volgende ochtend vertrokken te scouts op een tochtje, die langs een heus cowboydorp leidde, maar helaas kwamen ze geen bos tegen. Toen ze terugkwamen vertrokken net de esta’s op een tochtje die via warme paadjes naar de zee leidde. Maar eerst hadden de esta’s nog heerlijke toetjes gemaakt die tijdens een spannende films werden opgesmikkeld.

Na de film was het tijd voor een spetterende bonte avond: De Loco Loco Scouting Show. Hierbij moesten 2 teams het tegen elkaar opnemen in allerlei quizen, opdrachten en het ‘maak dat de Katja wijs’-spel. Uiteindelijk hebben de Loco’s gewonnen! Na de bonte avond was het tijd voor een spannend spelletje ‘weerwolven van Wakkerdam voor de scouts en explo’s en de esta’s gingen op zoek naar snoepjes in het donker. Nadat de scouts nog een lange sliert van sterretjes hadden afgestoken, ging iedereen weer heerlijk slapen. Behalve de explorers, die hadden eerst nog surprise! De volgende ochtend was alweer de laatste, iedereen ging druk opruimen, waarna ze op zoek naar goud gingen! Toen al het goud verdwenen was van het Witgoor, was het weer tijd om naar huis te gaan. We wensen iedereen een fijne vakantie en prettige feestdagen!