Home Esta's Nieuws Griezelen in de Visdonkse Bossen
Griezelen in de Visdonkse Bossen PDF Print E-mail
Written by Katja   
Sunday, 30 October 2011 15:31

Hoewel het maandag pas officieel Halloween is, stond er vrijdagavond 28 oktober al een groep griezelig geklede esta’s klaar voor een spannende spooktocht door de Visdonkse Bossen. De esta’s – allen verkleed als spook, monster of heks – vertrokken zonder enig spoortje van angst, klaar om alle griezels het bos uit te jagen.

De opdracht was: ‘volg de breeklichtjes’. Geen hele moeilijke opdracht, maar stiekem toch een beetje spannend. Het bos was erg donker, en voor je het wist kwam je een zwijgende heks tegen, ruisten de bomen ondanks dat het niet waaide of werd je achterna gezeten door een spook.

In het begin van de tocht kwamen we een spook tegen, dat vroeg of wij wilden voelen wat hij in zijn pan had meegenomen. Dappere Lisa heeft in de pan gevoeld, het bleken gewoon druiven te zijn! Ergens verderop moesten we ineens een touw volgen door een heel dicht stuk bos. Onderweg dachten de griezels uit het bos ons te kunnen laten schrikken, maar helaas. De esta’s bleken (bijna) nergens bang voor; sommige esta’s moesten zelfs lachen om de vreemde figuren die door het bos heen struinden. Stoere esta’s Luuk en Willem hebben iedereen veilig langs het touw terug naar de weg geleid; gelukkig zijn we niet verdwaald.

Zoals beloofd eindigde de tocht met iets lekkers en iets warms: een geroosterde marshmallow, vers van boven het kampvuur. Een lekker einde van een spannende tocht. En waar de staf soms best wel schrok van al die rare figuren, verklaarden alle esta’s stuk voor stuk dat ze een leuke tocht hadden gelopen!