Home Explorers Nieuws Explorers dit keer het water op
Explorers dit keer het water op PDF Print E-mail
Written by Administrator
Sunday, 18 November 2007 21:11

Zaterdagnacht om 06.00 uur stonden de zeven explorers van Luchtscouts ‘Seppe’ Roosendaal klaar om per vlot of kano de overtocht over de Binnenschelde in Bergen op Zoom te maken. Samen met andere explorers uit de regio West-Brabant maakten ze de overtocht per vlot of per kano, onderwijl genietend van de ochtenddauw.

Ondanks het vroege tijdstip en de niet al te hoge temperatuur van zowel de lucht als het water, besloten er toch een aantal explorers te water gaan. Een van de vlotten kapseisde binnen enkele meters van de kant, waardoor deze explorers een nat pak haalden. De luchtscouts, die het een stuk beter voor elkaar hadden met hun kano, kwamen met droge voeten aan de overkant. Aan de overkant werden de avonturiers opgewacht met warme chocolademelk en een broodje ei.

Na deze koude tocht over de Binnenschelde besloten alle explorers op te warmen in Zwembad de Schelp. Daar genoten ze van het warme bubbelbad of gingen ze van de glijbaan. Na een lange, maar ontzettend leuke en gezellige dag kwam iedereen moe maar voldaan thuis, om te genieten van een welverdiende, lange nachtrust.

Klik hier voor de foto's.