Home Explorers Programma Explorers maken culturele lunch
Explorers maken culturele lunch PDF Print E-mail
Written by Tim   
Saturday, 07 November 2009 18:17

Zaterdag 7 november was niet zomaar een zaterdag. Deze zaterdag werden allereerst 3 nieuwe explorers overgegooid en geïnstalleerd. Uiteraard moesten ze hiervoor laten zien dat ze wel stoer genoeg zijn. Ook hebben ze een bereidheidsverklaring afgelegd aan zichzelf en de rest van de groep. De beproeving ging door middel van een stoere en uitdagende touwbrug. De verklaring ging doormiddel van een stuk tekst waarin ze zichzelf bereid verklaarde.

Hierna was het tijd voor de lunch. Dit was niet zomaar een lunch, het was een lunch uit het buitenland. Het was een uiterst geslaagde lunch waar de explorers van Luchtscouts "Seppe" een heerlijke andere cultuur hebben mogen proeven. Wil je weten welke cultuur dit was en hoe dit ging? Klik op 'Lees meer'.

Het was een Turkse lunch verzorgt door Resul en Dion. 2Twee 'nieuwe' explorers die zojuist geinstalleerd waren. Zij maakte samen met de rest van deze explorers overheerlijke versie en geheel zelfgemaakte Turkse pizza. Resul nam de leiding als een echte chefkok met als rechterhand Dion in de rol van sous-chef. Na 1,5 uur flink hard werken, grappen maken, kneden en veel praten waren de pizza's klaar en genoten we van onze wel verdiende lunch.

Het recept staat hier online!
Foto-album Turkse pizza's