Feestelijke samenwerking
Written by Marc
Sunday, 04 August 2013 20:38
Komend scoutingjaar bestaat onze scoutinggroep alweer 20 jaar!
En dat gaan we natuurlijk vieren, wat en wanneer is nog niet precies bekend maar er wordt door de staf al druk over nagedacht.

Vooruitlopend op de activiteiten zijn we wel al een feestelijke samenwerking aan gegaan met www.feestkleding365.nl, beide houden we wel van een feestje dus in deze kunnen we elkaar heel goed helpen.
Via dit bericht willen we www.feestkleding365.nl dan ook alvast hartelijk bedanken voor deze samenwerking!

We hopen dat jullie allemaal weer zin hebben in het nieuwe scoutingseizoen en tot  24 augustus tijdens de seizoensopening!
(Alle speltakken draaien die dag 's ochtends en 's middags, meer info ontvangt iedereen binnenkort per mail)

Welkom
Luchtscouts Seppe Roosendaal is een relatief kleine, maar erg gezellige scoutinggroep op Sportpark Vierhoeven in Roosendaal. Kom gerust een keertje kijken op zaterdag bij de esta’s (6-10 jaar), scouts (10-14 jaar) of explorers (14-18 jaar). Ook als je boven de 18 bent: extra vrijwilligers zijn namelijk van harte welkom.

Op deze website vind je vooral praktische informatie over Luchtscouts Seppe, zoals draaitijden en tarieven. Op onze Facebookpagina staan foto’s en beschrijvingen van recente activiteiten.