Home Scouts Programma Verrassingstocht Priscilla
Verrassingstocht Priscilla PDF Print E-mail
Written by Gerda
Monday, 12 December 2011 13:35
Vorige week zaterdag kregen de scouts te horen, dat ze deze week eens goede schoenen aan moesten doen, want die zouden ze nodig hebben. En jawel hoor, afgelopen zaterdag kregen ze kaarten, kompas, kaarthoekmeter en een route mee en gingen ze een tochtje lopen. Ze begonnen met een strippentocht (moet je nou wel of niet in de richting van het streepje lopen?), daarna volgden nog een kruispunten en smileytocht en toen moesten ze heel hard een Yell zingen. Want jawel, de tocht was niet zomaar een tocht, de scouts gingen een afscheidskado naar Priscilla brengen! Zij is een tijd terug gestopt bij scouting, en daarom hebben de scouts een mooie fotocollage voor haar gemaakt, zodat ze ons niet zal vergeten. Priscilla was erg verrast en superblij met deze mooie collage. Nadat de scouts weer bijgekletst en wat gedronken hadden, gingen ze met behulp van een coordinaat en het kaart en kompas weer terug naar HK toe.