Home Staf
Staf

De leiding, stafleden genoemd, zorgen ervoor dat er iedere zaterdag weer een leuk programma voor de jeugdleden bedacht is. De stafleden zorgen niet alleen voor de zaterdagactiviteiten, maar organiseren ook weekendjes weg, zomerkampen en andere activiteiten. Naast stafleden zijn er ook bestuursleden betrokken bij de vereniging. Zij zorgen ervoor dat Luchtscouts 'Seppe' achter de schermen kan draaien. 

Buiten dat deze vrijwilligers er iedere week weer voor de jeugdleden zijn, doen zij onderling ook allerlei activiteiten met elkaar, zoals bowlen, voetballen, naar de film, gourmetten of een weekend survivallen in de Ardennen.

Ben jij ouder dan 17 jaar en lijkt het je leuk om een heleboel kinderen iedere week weer een geweldige zaterdag te bieden? Of wil je de vereniging helpen als bestuurslid, neem dan voor meer informatie contact op met This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , 06-21548059.Test PDF Print E-mail
Written by Tim   
Monday, 11 October 2010 16:30
{youtube}Aq3BwmJB3qU{/youtube}
 
Stafleden vieren Sinterklaas PDF Print E-mail
Written by Katja   
Sunday, 29 November 2009 13:03

Zaterdag 28 november vierden de stafleden van Luchtscouts 'Seppe' Sinterklaas. Sinterklaas heeft iedereen een speciale opdracht meegegeven, wat garant stond voor een supergezellige avond. Ieder staflid heeft 3 lootjes getrokken, voor 3 verschillende cadeaus, in 3 verschillende categorieën. Het eerste cadeau was een leuk cadeau, iets waar de ander echt iets aan zou hebben. Het tweede cadeau was een gek of grappig cadeau en het laatste cadeau moest iets zijn wat je thuis nog had staan en waar je het liefst zo snel mogelijk van af wilde. Uiteraard mochten de cadeautjes niet zomaar uitgepakt worden; dit deden we in de vorm van een spel. Tussendoor zijn alle Sinterklaasliedjes die we kenden voorbij gekomen op de cd en uit volle borst meegezongen door iedereen.

Read more...
 
Bestuursleden in zonnetje gezet PDF Print E-mail
Sunday, 07 June 2009 15:55

Scouting is vrijwilligerswerk. Iedere week staan de stafleden klaar om voor de kinderen een nieuw, leuk, spannend of uitdagend programma te organiseren. Maar niet alleen de stafleden steken veel tijd in scouting, op de achtergrond is er ook een bestuur dat de nodige uurtjes per week aan scouting besteedt. Allemaal vrijwillig. Om de bestuursleden van Luchtscouts 'Seppe' te bedanken, hebben alle stafleden, samen met de ouders en kinderen, een lied gezongen.

Read more...
 
Stam Seppe trapt er weer op los! PDF Print E-mail
Written by Stan   
Monday, 25 May 2009 14:56

Zondag 24 mei vond het 34e PivoVoetbalToernooi in Mierlo plaats. Al jarenlang reist een heel team LSS’ers met supporters - op een zondagochtend in mei - af naar Mierlo; om daar te voetballen tegen stafteams en pivo’s (leden van scouting die geen staflid zijn) van andere scoutinggroepen uit het hele land. Dit jaar bestond het team uit Marc, Marleen, Stan, Tim, Gerda, Lisa, Maike. Trouwe supporters waren Diana, Katja, Jurjen en Bas.

Read more...
 
Wadlopen en fierljeppen koud kunstje voor stafleden PDF Print E-mail
Monday, 04 May 2009 13:41

Vrijdagochtend 1 mei om 8:15 uur stonden de stafleden van Luchtscouts 'Seppe' op het HK, klaar voor een lange tocht naar Groningen. In de provincie Groningen, in het kleine, pittoreske plaatsje Aduarderzijl (wat zelfs een echte scout zonder navigatie niet zou kunnen vinden) bracht het volledige stafteam 3 dagen door in 2 blokhutjes op een camping aan het water. Dat het een sportief weekend zou gaan worden, stond voor vertrek al vast. Dat het een nat weekend zou worden ook.

Read more...
 
«StartPrev123NextEnd»

Page 1 of 3