Home Staf Algemeen Oergezellige gourmetavond voor stafleden
Oergezellige gourmetavond voor stafleden PDF Print E-mail
Sunday, 29 March 2009 14:52

Zaterdag 28 maart was het één groot feest voor de stafleden van Luchtscouts 'Seppe'. De jaarlijke gourmetavond voor alle staf- en bestuursleden vond plaats; een avond die gelijk staat aan veel vlees, geklets, gelach, nog meer vlees, gezelligheid, vlees, wat groente en nog meer gezelligheid.

's Middags werd het lokaal omgetoverd tot een sfeervolle ruimte met kaarsverlichting. Dit omdat Luchtscouts 'Seppe' als milieubewuste scoutinggroep meedeed aan de actie van het WNF om tussen 20.30 en 21.30 uur het licht uit te doen. Dit uur was een mooi moment om een pauze te houden en het spel 'Weervolven' te spelen.

Voorafgaand aan dit uur hebben we heerlijk gegeten: rosbief, biefstuk, kip, hamburgers, slavinkjes, stokbrood, salade, komkommer, tomaat en nog veel meer overheerlijke dingen. Na 'Weervolven' werd het tijd voor een toetje: overheerlijke pannenkoeken! Na het eten nog even opruimen en afwassen, om vervolgens met een volle buik naar huis te gaan. Op naar volgend jaar!

Klik hier voor de foto's.