Home Staf Algemeen Stam Seppe trapt er weer op los!
Stam Seppe trapt er weer op los! PDF Print E-mail
Written by Stan
Monday, 25 May 2009 14:56

Zondag 24 mei vond het 34e PivoVoetbalToernooi in Mierlo plaats. Al jarenlang reist een heel team LSS’ers met supporters - op een zondagochtend in mei - af naar Mierlo; om daar te voetballen tegen stafteams en pivo’s (leden van scouting die geen staflid zijn) van andere scoutinggroepen uit het hele land. Dit jaar bestond het team uit Marc, Marleen, Stan, Tim, Gerda, Lisa, Maike. Trouwe supporters waren Diana, Katja, Jurjen en Bas.

In Mierlo aangekomen begon de eerste wedstrijd om 9.55 uur. Het team kon al lekker opwarmen in het zonnetje, wat al behoorlijk warm was op de vroege morgen. De eerste wedstrijd was een spannende, maar toch leuke wedstrijd tegen Scouting Waalre, die we gelijkspeelden met 0-0; dankzij ons – toen nog geheime wapen – Lisa. De volgende twee wedstrijden, tegen Scouting Bas ’t Hart en OVV Mierlo, eindigden in 0-2 en 0-1.

Na deze drie inspannende wedstrijden was het rust. Niet alleen een goed moment om de melkfleswitte benen te laten veranderen in bruine benen (het was inmiddels bloedheet), maar ook om de tactiek voor de volgende drie wedstrijden te bespreken. Het team kwam tot de conclusie dat er om te beginnen een yell nodig was, iets wat prima bleek te werken in de eerste twee wedstrijden na de rust (Scouting Bas ’t Hart en OVV Mierlo); deze eindigden beide in een gelijkspel.

Hoewel op dat moment duidelijk was dat Stam Seppe – zoals dit superteam zich noemt – geen kans meer maakte op een plaats in de halve finale, toch gingen de spelers er in de laatste wedstrijd voor de volle 100% tegen aan. Helaas werd er in de laatste minuut een doelpunt gescoord door Scouting Waalre. Ondanks dat we dit jaar alweer niet in de finale stonden, was het een leuke dag vol zon, stof, veel water en voetbal. Een geslaagd PivoVoetbalToernooi, wat volgens traditie werd afgesloten met friet in de Schaapskooi.

En volgend jaar? Dan gaan we weer!

Bekijk de foto's hier.