Home Staf Algemeen Bestuursleden in zonnetje gezet
Bestuursleden in zonnetje gezet PDF Print E-mail
Sunday, 07 June 2009 15:55

Scouting is vrijwilligerswerk. Iedere week staan de stafleden klaar om voor de kinderen een nieuw, leuk, spannend of uitdagend programma te organiseren. Maar niet alleen de stafleden steken veel tijd in scouting, op de achtergrond is er ook een bestuur dat de nodige uurtjes per week aan scouting besteedt. Allemaal vrijwillig. Om de bestuursleden van Luchtscouts 'Seppe' te bedanken, hebben alle stafleden, samen met de ouders en kinderen, een lied gezongen.

Dit lied, op de melodie van Berend Botje, is niet het enige. Als echte Luchtscouts - ook al is het bestuur - kregen Johan, Jannet, Harry en Marjan een Luchtscouts-rode scoutingdas, met daarop een foto van alle stafleden. We verwachten natuurlijk wel dat onze bestuursleden deze das iedere week om hebben als zij naar scouting komen!

Heeft u ook interesse om actief bij onze scouting betrokken te zijn? We zijn altijd op zoek naar nieuwe bestuursleden, klusjesmannen - of vrouwen, mensen die ons gratis of heel goedkoop aan materialen kunnen helpen, vrachtwagen(s en -chauffeurs) etc. Neem even This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  op en wij vertellen u graag meer!

Het Ontzettend-geweldige-Johan-Harry-Marjan-Jannet-lied

Refrein:
Johan, Harry, Marjan, Jannet
Dames, heren, opgelet!
Bergen werk, verzetten zij
Daarmee zijn we echt heel blij

Harry Maste is niet te houden
Als hij een touwbrug mag gaan bouwen
Peukje hier, biertje daar
De saté is bijna gaar!

Brieven, regels, de gemeente
Daar weet Johan Klink wel raad mee
Dat doet hij, al heel lang
Daarom zeggen wij: bedankt!

Refrein

Jannet Klink is goed met geld
En problemen worden haar verteld
Een luist'rend oor, een goede tip
Niemand raakt hier in een dip!

Marjan die is er altijd
Een rustige maar leuke meid
Groepsraad hier, ideetje daar
Zij staat altijd voor ons klaar!

Bestuursleden zoals deze
Zouden er meer van moeten wezen
Wil je ook? Meld je aan!
Dan kunnen wij er weer voor gaan