Home Staf Algemeen Stafleden vieren Sinterklaas
Stafleden vieren Sinterklaas PDF Print E-mail
Written by Katja
Sunday, 29 November 2009 13:03

Zaterdag 28 november vierden de stafleden van Luchtscouts 'Seppe' Sinterklaas. Sinterklaas heeft iedereen een speciale opdracht meegegeven, wat garant stond voor een supergezellige avond. Ieder staflid heeft 3 lootjes getrokken, voor 3 verschillende cadeaus, in 3 verschillende categorieën. Het eerste cadeau was een leuk cadeau, iets waar de ander echt iets aan zou hebben. Het tweede cadeau was een gek of grappig cadeau en het laatste cadeau moest iets zijn wat je thuis nog had staan en waar je het liefst zo snel mogelijk van af wilde. Uiteraard mochten de cadeautjes niet zomaar uitgepakt worden; dit deden we in de vorm van een spel. Tussendoor zijn alle Sinterklaasliedjes die we kenden voorbij gekomen op de cd en uit volle borst meegezongen door iedereen.

Om de cadeautjes op een leuke manier te verdelen, gooiden we met een dobbelsteen. Dat deze stafleden erg bij de tijd zijn, mocht duidelijk zijn. Er werd namelijk niet gegooid met een echte dobbelsteen, maar met een digitale dobbelsteen. Op het moment dat de dobbelsteen op het cadeautje kwam, begon het achtergrondkoor te zingen en mocht er een cadeautje gepakt worden voor iemand anders.

Gekke, grappige cadeautjes waren er genoeg. Zo kreeg Marc een wc-rol met Delfts blauwe print en wijze wc-lessen, Katja een scheetkussen, Marleen een dansense kerstezel en Priscilla een koffertje vol serpetines en ballonnen. Ook de zogenaamde 'weggooi-cadeaus' waren erg lachwekkend; Gerda kreeg een pan om hartjespannenkoeken in te bakken, Tim een cd van de Flinstones. Gelukkig waren er ook nuttige cadeaus; Sven kreeg een survivalpakket, Bas een magnesiumstick om vuur mee aan te maken. Jeroen kreeg een standaard om zijn telefoon mee op te laden en Stan ontving van de Sint een theaterbon. Ook is er flink op los gerijmd, iedereen ontving een of meerdere - vaak zeer toepasselijke - gedichten.

Misselijk van de taai-taai en met buikpijn van de pepernoten hebben we nog een liedje gezongen voor de Sint, zodat hij hopelijk volgende week zaterdag de esta's, scouts en explorers een bezoek komt brengen.